Appartement in Deurne (Antwerpen) - EST8

Te koop

Deurne (Antwerpen)

100 m²

€ 329.000

3 slaapkamers

Meer info

Lichtrijk, groot en piekfijn afgewerkt appartement voorzien van alle comfort met ruime leefruimte, open keuken, telkens 2 (!) terrassen en 3 slaapkamers – mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats

Energiezuinig! | EPC A-label | 100 m² woonoppervlakte | Veel lichtinval en open gevoel | Leefruimte met open keuken | Wasberging | Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaats | Kwaliteitsmaterialen | Onmiddellijk instapklaar | Elektriciteit conform | Zonnepanelen | Aparte meters | Toplocatie vlakbij tram | Zeer gegeerde ligging | Verkoop onder registratierechten (!) en niet onder 21% BTW

Op huizenjacht naar een ruim, volledig gerenoveerd appartement dat pico bello in orde is, dicht bij groen én de stad? Dan leiden alle wegen naar de Dascottelei 141 in Deurne-Zuid. Met veel lichtinval door de grote ramen die uitkijken op de omgeving rondom, een leuke leefruimte met open keuken, 2 (!) terrassen, 3 ruime slaapkamers, aparte wasplaats en mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats heeft dit appartement alles wat u nodig heeft. Het volledige gebouw onderging een grondige, energiezuinige renovatie in 2022 en met EPC-scores label A blinkt het project uit in energiezuinigheid. Maak snel een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: u neemt de lift of trap naar de juiste verdieping en stapt binnen in het appartement door de dikke veiligheidsdeur. Onmiddellijk valt op dat elke hoek van de woning bijzonder goed is benut, en dat begint al in de hal. U krijgt plaats voor een vestiaire voor jassen, tassen en schoenen. Vanuit de hal kunt u naar de leefruimte, slaapkamers, berging en achter 1 van de deuren vindt u het gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met open keuken: de leefruimte is een mooie ruimte met een warme, onderhoudsvriendelijke laminaat en open keuken. Er is plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen, een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin en een bureau voor als er gewerkt moet worden. Vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne, open keuken. Die is compleet uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, ingebouwde koelkast, diepvries en vaatwasser.
  • Terras vooraan: het grote schuifraam in de leefruimte zorgt voor véél licht en lucht in de ruimte en geeft toegang tot het eerste terras, gericht naar het zonnige oosten. Vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten.
  • 3 slaapkamers met terras achteraan: de aangename slaapkamers van ca. 14, 10 en 9 m² vindt u aan de achterzijde van het appartement. Vanuit hier betreedt u ook het tweede west georiënteerde terras. Hier sluit u uw avonden af in de zomer met een boek en een drankje. Geen drie slaapkamers nodig? U kunt de derde slaapkamer ook inrichten als dressing, bureau of speelhoek. Ook hier ligt dezelfde warme laminaatvloer.
  • Badkamer: in deze moderne badkamer ontspant u helemaal na een zware (werk)dag. Er is een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel. In het badkamermeubel is er plaats genoeg voor handdoeken en zeep. Verder heeft de badkamer nog een wandradiator en een afzuigventilator.
  • Berging met wasplaats: in de berging vindt u de condenserende ketel op aardgas van het merk Vaillant en de elektriciteitskast terug. Ook ligt hier de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Autostaanplaatsen en fietsenstalling: achteraan het gebouw vindt u enkele autostaanplaatsen, bereikbaar via de gezamenlijke toegangsweg naast de voordeur met een dubbele sectionale poort – bedienbaar met code of afstandsbediening. U heeft de mogelijkheid deze bij te kopen aan 25.000 euro per autostaanplaats. Bovendien is er ook plek om uw fietsen te stallen.

Goed om te weten
Met een EPC-score’s label A blinkt het project uit in energiezuinigheid. In de kwalitatieve PVC ramen zit hoogrendementsglas. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas, met een zuinige condensatieketel van Vaillant. Verder is de woning ook uitgerust met een ventilatiesysteem type C dat vervuilde, vochtige lucht geautomatiseerd afvoert en dat combineert met een natuurlijke toevoer van schone, droge lucht. De elektriciteit van de woning heeft een conform keuringsattest tot 2047 én de zonnepanelen op de daken zorgen voor een mooie besparing in uw portemonnee. De meters elektriciteit, gas en water zijn apart – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. En last but not least: er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Info en verkoop
De verkoop voor de appartementen geschiedt onder registratierechten.
Dit betekent dat als dit uw enige en eigen woning is dat u 3% betaalt.

Vraagprijzen per verdiep
V1, V2, V3 en V4 links:                 €329.000,00
V1, V2, V3 en V4 rechts:              €334.000,00
V5 en V6 links:                              €344.000,00
V5 en V6 rechts:                           €349.000,00

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Wat vindt u zoal in uw buurt? De woning ligt centraal in Deurne en nabij het Rivierenhof. Het Wijnegem Shopping Center ligt op 10 minuten rijden. Op 100 meter wandelen vindt u een bushalte waar u bussen 9 en 24 neemt richting Antwerpen, Berchem of Linkeroever. Of bus 19 naar Deurne-Noord. De tramhalte ligt eveneens op 100 meter verwijderd waar 3 trams passeren. En met de auto zit u binnen de 10 minuten op de Antwerpse Ring. U raakt dus op alle mogelijke manieren weg of thuis. De wijk is nu erg in trek bij jonge gezinnen. Dat lokt ook veel handelaars naar de buurt. Bakkers, apothekers en kruidenierszaken. Er is ook een Aldi, Colruyt, Carrefour én Lidl vlakbij. Ook scholen vindt u in de nabije omgeving.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 329.000

Adres:

Dascottelei 141 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1995

Renovatiejaar:

2022

Bewoonbare opp.:

100 m²

Grondoppervlakte:

520 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

78 kWh/m²jaarepc label a

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

In aanvraag

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Zonnepanelen:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Dascottelei 141 - 2100 Deurne (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap