Appartement in Kapellen (Antw.) - EST8

Te koop

Kapellen (Antw.)

79 m²

€ 195.000

2 slaapkamers

Meer info

Energiezuinig en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers, terras en garagebox (25.000 €) in Kapellen.

Energiezuinig: EPC label B | Top gelegen | Lichtrijk en ruimtegevoel | 73 m² woonoppervlakte | Parlofoon | Terras | Aparte meters voor gas en elektriciteit | garagebox (25.000 €)


Nieuw aanbod: een energiezuinig en lichtrijk appartement met liefde onderhouden, gelegen in de Heiveldlaan 31 te Kapellen. Het appartement is zeer voordelig omdat het onder andere zeer goed scoort op energiezuinigheid met een EPC-label B. Klinkt dit als muziek in de oren? Bel dan nu voor een afspraak want appartementen zoals dit zijn gegeerd.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: welkom thuis! Uw toekomstige woning ligt op de eerste verdieping van een verzorgd gebouw.
  • Leefruimte: in de leefruimte met haard is er plaats voor een groot salon en een eetkamer. De leefruimte baadt in het licht door de brede ramen.
  • Keuken: de leefruimte komt uit op de keuken. De keuken is uitgerust met een kookvuur, dampkap, koelakst en een microgolfoven. Naast de lichtinval van de woonkamer is er een apart raam in de keuken.
  • Polyvalente ruimte: achter de leefruimte is een polyvalente ruimte die u kan indelen naar wens. U kan de leefruimte groter maken door de muur weg te halen en te werken met een steunbalk of u maakt er een bureauruimte van, etc.
  • 2 slaapkamers met terras: achteraan treft u 2 slaapkamers van 12 en 10 m². Via 1 van die slaapkamers bereikt u het terras. U start er uw dag met uw eerste koffietje, of eindigt er in de zomer met een boek, drankje en zonsondergang.
  • Badkamer: het appartement heeft een volledig betegelde badkamer. Deze is voorzien van een lavabo met spiegelkast, ligbad en een toilet. U vindt er ook een handdoekdroger en er zijn aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Garagebox: naast het gebouw ligt de garagebox. Deze is voorzien van stopcontacten en verlichting. U koopt deze garagebox bij het appartement voor 25.000 euro.

Goed om te weten
Het appartement heeft heel wat voordelen. U profiteert van veel invallend daglicht en ruime kamers. Het appartement heeft een parlofoon. Zo ziet u altijd wie er voor de deur staat. En wie niet aanbelt of zich netjes aanmeldt, die geraakt niet voorbij uw veiligheidsdeur. Het appartement ligt in een goed onderhouden gebouw dat dateert van 1973. Met een EPC-score van 138 kWh/jaar blinkt dit appartement uit in energiezuinigheid. In de deels PVC- en deels aluminium ramen zit dubbele beglazing en u verwarmt op aardgas met een individuele condensatieketel van het merk Junkers. Voor gas en elektriciteit zijn er aparte meters, dus u betaalt enkel wat u verbruikt heeft. Het dak is vernieuwd in 2019 en voorzien van 10 cm PUR/PIR isolatie. De gemeenschappelijke kosten bedragen ca. 110 euro per maand. Hier zit bij inbegrepen: de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, de blokpolis, privatief water (met tussenmeters) reservefonds en syndicus en beheerskosten. Tot slot is de elektriciteitskeuring conform.

Watertoets: P-score: B G-score: B

Rustig en gezellig wonen, dicht bij winkels, scholen en invalswegen
Dit appartement geniet van een uitstekende ligging. Scholen zijn per fiets bereikbaar. Op een kleine 2 kilometer is het grootwarenhuis te vinden. Verbindingswegen naar Kapellen, Hoevenen en Stabroek liggen vlakbij. Met de auto zit u direct op de A12, E19 en de Antwerpse Ring. Sportief aangelegd? Bowlen en padellen kan op een kilometer meter van je nieuwe woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 195.000

Adres:

Heiveldlaan 31V1 - 2950 Kapellen (Antw.)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1973

Bewoonbare opp.:

79 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

1

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Toilet:

1

EPC:

138 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Aardgas:

Ja

Heiveldlaan 31V1 - 2950 Kapellen (Antw.)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap