Villa in Schoten - EST8

Te koop

Schoten

276 m²

€ 935.000

3 slaapkamers

Meer info

Romantische villa met grote zuid tuin, veel privacy, 3 slaapkamers, 2 badkamers, zwemvijver in de groene omgeving van het Peerdsbos.

Perceel van 6.740 m2 | Zuid georiënteerd | Privacy | 21 Zonnepanelen | 3 slaapkamers en 2 badkamers | Laagbouwvilla | Zwemvijver | EPC 233

Dit is een buitenkans voor wie privacy en rust in het groen zoekt: een vrijstaande laagbouw villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers in Schoten. Deze droomwoning is afgewerkt met topkwaliteitsmaterialen: van de Travertin vloeren tot de vernieuwe leefkeuken. De tuin met bos steelt de show vanuit elke kamer in het huis. Denk daar nog een zwemvijver bij en u mag beginnen te dromen. Bel snel voor een rondleiding in deze Schotense villa.

Indeling van de woning

  • Oprijlaan: verscholen achter de elektrische houten poort ligt de oprijlaan die doorloopt tot naast de woning en voldoende plek voorziet voor enkele wagens.
  • Inkomhal: de inkomhal heeft een dubbele ingebouwde vestiairekast en kamerhoge zwarte, stalen binnendeuren die je nieuwsgierig maken naar de keuken en woonkamer.
  • Keuken en berging: in deze vernieuwde keuken met groot kookeiland en plek voor een grote eettafel staat u met plezier een avondje te kokerellen. De keuken heeft witte, greeploze kasten, een inductie kookvuur, combi - stoomoven, microgolfoven met grill, warmhoudlade, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Snel een theetje nodig of kokend water voor de petatjes? Dat kan met de handige Grohe Red kraan. Het composieten werkblad geeft de keuken een hedendaagse uitstraling. Heel handig is de extra berging naast de keuken. Op zomeravonden heb je rechtstreekse toegang tot het terras om daar heerlijk te BBQ’en.
  • Bijkeuken: deze praktische ruimte is gelegen naast de keuken en is voorzien van een volledige kastenwand om alles netjes in op te bergen. Boodschappen kan je makkelijk wegbergen want er is een directe deur naar buiten die uitgeeft op de oprit. Deze deur is ook voorzien van een codeklavier, handig voor diegene die de huissleutels al eens durven vergeten. Verder is de ruimte voorzien van een spoelbak, plek voor wasmachine en droogkast en last but not least, de ingebouwde friteuse.
  • Tv-hoek: verscholen achter de keuken is deze ruimte ingericht om gezellige Netflix-avondjes in de zetel te beleven. Of maakt u er liever een speelhoek van?
  • Leefruimte: de leefruimte is het hart van de woning waar u de meeste tijd doorbrengt. Daar wordt er gewerkt, gespeeld en ontspannen. Daar keuvelt u met vrienden, hangt u in de zetel en maken de kinderen hun huiswerk. Een grote ruimte komt dan goed van pas. In deze woonkamer is er een favoriet plekje voor iedereen. Met plaats voor een groot salon, een lange eettafel. De bureauruimte is wat afgeschermd zodat er rustig gewerkt kan worden. En er is een openhaard met warmtecirculatie. Door de kamerhoge ramen baadt de ruimte in het licht en heeft u een ruim zicht op uw tuin.
  • Master bedroom: in de master bedroom met en suite badkamer haalt u de hotelervaring naar u thuis.
  • Badkamer: de badkamer kan je met schuifdeuren afsluiten van de slaapkamer maar laat deze gerust openstaan voor het ruime gevoel. In het vrijstaande ligbad droomt u na een drukke werkdag hemels weg. Moet het in de ochtend wat sneller gaan dan heeft u een ruime inloopdouche. Geen gevecht tijdens het tandenpoetsen want u heeft 2 wastafels. Achter een muurtje is nog het toilet verstopt.
  • 2 kinderkamers met douchekamer: De twee kinderkamers van 15 m² met vasttapijt zijn identiek en gescheiden door een douchekamer met douche en wastafelmeubel.
  • Zolder: via de zoldertrap in de nachthal komt u op de zolder. Laat die dozen vol herinneringen maar komen! Er is plaats genoeg.
  • Tuin: De nabijheid van zwemvijver (10 x 5 m) en groen bezorgt je steevast een vakantiegevoel, zeker in de zomer. Zalig toch om hier heerlijk te genieten? Er is een warmtepomp voorzien om de zwemvijver te verwarmen. Uw tuinmateriaal een voorraad hout bergt u op in de 2 tuinhuizen. Loopt u verder in de tuin dan zou u verloren kunnen lopen in het bos, wie durft er hier verstoppertje spelen? Reetjes, eekhoorns, fazanten, buizerds en uilen spelen gegarandeerd mee.
Goed om te weten
Deze woning werd in 1991 degelijk gebouwd. In 2005 werden de leefkeuken en badkamers volledig vernieuwd. U verwarmt een groot deel van de woning met vloerverwarming op aardgas met een ketel van Vaillant. De slaapkamers zijn voorzien van radiators. De leefruimte verwarmt u met een elektrische vloerverwarming. Toch gaat er in de herfst en winter niets boven een gezellig haardvuur met warmtecirculatie. De zoldervloer werd geïsoleerd met 18 cm minerale wol. Bovendien is de woning onderkelderd door een kruipkelder. Last but not least: de woning is voorzien van een videofoon, alarminstallatie en heeft 21 zonnepanelen met een totaal piekvermogen van 8190 Wp, goed voor ca. 6961,50 Kwh.

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: A.

Exclusieve, groene buurt en zuidgeoriënteerde tuin
De villa ligt in de groene Schotense buurt De Zeurt, midden tussen de bossen, op een perceel van 6740 m2. De woning en de fantastische, zuidgeroriënteerde tuin liggen goed afgeschermd, zonder kans op inkijk. Met een terras aan de woning, de zwemvijver en een stuk bos met veel schaduw is dit een droomplek om uw vrienden uit te nodigen voor een tuinfeest. Er liggen verschillende supermarkten op amper 2 kilometer. Met de fiets staat u in 10 minuten in het centrum van Schoten. En Antwerpen ligt op 20 minuten rijden met de auto.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.
 

Algemeen

Prijs:

€ 935.000

Adres:

Zilvervosdreef 42 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1991

Renovatiejaar:

2005

Bewoonbare opp.:

276 m²

Grondoppervlakte:

6740 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 3756

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

233 kWh/m²jaarepc label c

Bekijk EPC-document

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonparken

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Zonnepanelen:

Ja

Alarm:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Zilvervosdreef 42 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap