Gelijkvloers in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Te koop

Ekeren (Antwerpen)

88 m²

€ 349.000

1 slaapkamers

Meer info

Superleuk, ruim GLV-appartement in jong gebouw (2021) met grote, zonnige tuin en autostaanplaats in ondergronds garagecomplex

Veel lichtinval en open gevoel | 88 m² woonoppervlakte | 125 m² buitenruimte – zonnige tuin en terras | Kelderberging | Autostaanplaats in ondergronds garagecomplex | Autolift | Nieuwbouw 2021 | Kwalitatief gebouwd | Energiezuinig: BEN-woning | Zonnepanelen | Ventilatiesysteem type D | Hoogrendementsglas – akoestisch dempend | Elektriciteit conform | Onmiddellijk instapklaar | Verkoop onder registratierechten en niet onder 21 % BTW | Verhuurd aan correcte huurder!


Op zoek naar een gelijkvloersappartement met heerlijke tuin? Liefst nieuwbouw, met kwaliteitsvolle materialen en centraal gelegen? Dan is dit uw kans: een goed ingedeeld, ruim en lichtrijk appartement in een jong gebouw van 2021, top gelegen op 5 minuten van de oprit van de autostrade. De kers op de taart: u koopt aan onder registratierechten (3% onder voorwaarden) in plaats van 21% BTW! 

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal: het appartement ligt op de gelijkvloerse verdieping in een goed onderhouden, modern nieuwbouw appartementsgebouw. Via de voordeur stapt u in de hal met lift, van daaruit bereikt u de inkom van de benedenverdieping. De hal van het appartement leidt naar alle kamers en het apart gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met zicht op de tuin: vanuit de inkomhal stapt u in de open leefruimte van ca. 31 m² met prachtige parketvloer. Dankzij de kamerbrede en -hoge raampartijen komt er veel licht naar binnen en hebt u een mooi uitzicht op uw tuin en het groen erachter. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Mooi weer? Dan maakt u de leefruimte extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten.
  • Open keuken: de keuken vormt 1 geheel met de leefruimte. Er is een groot keukeneiland met een handige spoelbak, een ingebouwd afwasmachine en een prachtig, houten werkblad. Tegen de muur is er een kastenwand met hetzelfde houten werkblad en u vindt er nog een aantal keukentoestellen zoals de inductiekookplaat (Bora) met ingebouwde afzuigkap, koelkast en diepvries (Siemens). U heeft er bovendien ook plaats voor een oven, microgolfoven of ingebouwd koffieapparaat. Op de vloer ligt hier een onderhoudsvriendelijke, antraciet tegelvloer.
  • Bijkeuken/berging: aansluitend aan de keuken vindt u nog een handige bijkeuken van ca. 6 m². Er is genoeg plaats voor een diepvries, opbergruimte voor voorraad… Daar staat ook de verwarmingsketel en is er een aansluiting voor uw wasmachine en droogkast.
  • Terras en tuin: het grote schuifraam achteraan verbindt de leefruimte met het terras. Dit terras van 21 m² met tuin van 104 m² is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement, want u geniet er altijd van de zon. Op warme zomeravonden trakteert u er uw vrienden op een BBQ en feestelijke cocktails. Er is plaats voor een tafel om buiten te eten en een lounge-set om heerlijk te relaxen. Verder is er achteraan in de tuin een poort om zo rechtstreeks naar de fietsenstalling of vuilbakberging te kunnen gaan.
  • Slaapkamer: drie raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, een mooie ruimte en dezelfde warme parket als in de leefruimte – het appartement is voorzien van een ruime slaapkamer van ca. 14 m².
  • Badkamer: 's avonds lekker languit baden of 's ochtends snel douchen voor het werk? In deze badkamer hoeft u niet te kiezen, want u krijgt beide! Er is een ruime inloopdouche met regendouchekop, heerlijk ligbad, wandmeubel met dubbele ingebouwd wastafel en verlichte spiegel. Bovendien is er ook een wandradiator om de handdoeken te drogen.
  • Ondergrondse kelderberging: bij het appartement hoort nog een grote ondergrondse private kelderberging – hier stockeert u de spullen die u niet vaak nodig heeft.
  • Autostaanplaats in ondergronds garagecomplex: bij het appartement hoort de autostaanplaats nummer 11 in het ondergronds garagecomplex – bereikbaar via autolift.
  • Fietsenstalling en vuilbakberging: waar zet u veilig en droog uw fiets? In de gemeenschappelijke fietsenstalling achteraan het perceel, bereikbaar via de doorgang naast het appartementsgebouw. Ook daar vindt u een aparte ruimte om uw afval en vuilbakken te kunnen plaatsen.
Momenteel verhuurd aan 965 euro + 100 euro kosten per maand.


BEN-woning met E-peil 26
Het appartement is voorzien van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en met oog voor detail. Dat merkt u al vanaf het moment dat u binnenstapt, alsook het licht en de ruimte die u ervaart van het interieur. Daarnaast is het een BEN-woning (bijna-energieneutrale woning) waardoor uw energieverbruik laag ligt en dat merkt u in uw portemonnee. Verwarmen gebeurt milieuvriendelijk met de centrale verwarming op aardgas die wordt aangestuurd door een condensatieketel van Vaillant. Bovendien heeft het appartement een ventilatiesysteem type D – dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en binnenlucht afvoert. In de kwalitatieve zwarte aluminium ramen zit hoogrendementsglas, met vliegenramen. De elektriciteit van de woning is conform gekeurd en ook de zonnepanelen zorgen voor een mooie besparing in uw portemonnee. Al die elementen samen zorgen voor een toonaangevend E-peil van E26 en een EPC-score van amper 47 kWh/(m²jaar). Verder is er ook regenwaterrecuperatie die zorgt voor de watervoorziening in de tuin.

Goed om te weten
Voor de kosten van de gemeenschappelijke delen betaalt u 145 euro per maand. Daar zit in: het onderhoud (schoonmaak gang, schoonmaak garage, onderhoud groen dak, onderhoud gemene delen tuin…) en elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, het onderhoud van de lift en de autolift, de syndicus, de blokpolis en uw maandelijkse bijdrage aan het reservefonds. De meters elektriciteit, gas en water zijn apart – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. En last but not least: er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: B; G-score: B.

Centrale locatie en vlak bij oprit A12 – E19 – Antwerpse Ring
Deze woning is gelegen in Mariaburg, een gegeerde omgeving in Brasschaat-Ekeren tussen de centrumkernen van Brasschaat, Ekeren en Kapellen. Hof De Bist ligt op fietsafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor winkels, kappers, boetieks en horeca hoeft u ook niet ver te gaan want deze vindt u op de Kapelsesteenweg. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. De bushaltes voor het openbaar vervoer naar stad Antwerpen liggen op een minuut wandelen. En met de fiets staat u in amper 6 minuten aan het treinstation van Ekeren. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal – want u hoeft maar 5 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen. Een toplocatie!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 349.000

Adres:

Kapelsesteenweg 603 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

2021

Bewoonbare opp.:

88 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

West

Beschikbaarheid:

Huurovereenkomst te respecteren

Kadastraal inkomen:

€ 811

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Wasplaats:

1

EPC:

47 kWh/m²jaarepc label a

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Zonnepanelen:

Ja

Regenwater:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Kapelsesteenweg 603 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap