Villa in Brasschaat - EST8

Te koop

Brasschaat

406 m²

€ 925.000

5 slaapkamers

Meer info

Prachtige, energiezuinige villa op zonnig perceel van 1.893 m² met grote leefruimte, 5 slaapkamers, 3 badkamers en dubbele garage op toplocatie in een rustige, groene woonwijk in Brasschaat

Toplocatie | Perceel 1.893 m² – 63 m breed | 406 m² woonoppervlakte | Open gevoel | Grote leefruimte met haard en aansluitende keuken met eetruimte | 5 slaapkamers | 3 badkamers | Zolder met mogelijkheden | Aparte wasplaats/berging | Inpandige dubbele garage – automatische poort | Oprit 5 auto’s | Grote zonnige tuin en terras | Zuidgericht hoekperceel | Energiezuinig: EPC B | Kwalitatief gebouwd | Dak- en muurisolatie | Asbestveilig | Elektriciteit conform | Alarminstallatie


Het leven is aan de rappen! Zeker als het gaat over een goed onderhouden villa in de rustige, groene woonwijk Vriesdonk in Brasschaat. U krijgt een prachtige leefruimte waarop u op slag verliefd wordt, aansluitende keuken met eetkamer die verder open getrokken kan worden, 5 slaapkamers, 3 badkamers, een aparte wasplaats, een zolder met mogelijkheden én dubbele inpandige garage. De villa ligt op een perceel van 1.893 m², heeft een leuk zonneterras en is rondom aangelegd met struiken en bomen. De mooie energiescore van 168 kWh/m²jaar of label B maken het plaatje compleet. Bel snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: waar u ook staat in deze villa, 3 elementen komen altijd terug: ruimte, licht en zicht op groen. En dat start al in de grote hal – die toegang geeft tot de leefruimte, de keuken, het bureel, het gastentoilet met handenwasser en u neemt er de trap naar de eerste verdieping.
  • Ruime woonkamer: op de benedenverdieping lonkt de lichte leefruimte van ca. 56,5 m² met aansluitende keuken en eetkamer. Wedden dat u zich meteen thuis voelt? Het warme, mooie eiken parket zit daar zeker voor iets tussen. Dankzij het open karakter van de woning zijn er overal ramen en komt er dus veel licht naar binnen. Bovendien heeft u een mooi uitzicht op het groen rondom het huis. Er is plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Tijdens de koude wintermaanden maakt de haard het warm en gezellig in huis.
  • Keuken met eetruimte van 39,5 m²: de leefruimte geeft uit op de keuken en eetkamer met grote schuiframen. Hier geniet u het hele jaar door van een buitengevoel. Door de doorgang open te maken en er een eiland in te installeren hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte. Naast de keuken vindt u nog de handige extra bergruimte. Het woongedeelte aan de achtertuin vormt een mooie overgang naar de buitenruimte van het huis met het grote terras. De perfecte plaats voor uw eetkamer, want in de zomer gooit u de terrasdeuren open en laat u nog meer licht van de tuin binnen.
  • Wasplaats: aansluitend aan de keuken vindt u de wasplaats met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: de grote tuin is een droom voor wie graag buiten vertoeft. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. Rond het huis ligt een onderhoudsvriendelijk groen grastapijt met struiken en bomen. De achtertuin is zuidelijk georiënteerd en biedt veel privacy. Vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten.
  • Bureau: op de benedenverdieping, naast de hal, is er een bureaukamer. Door uw computer en administratie daar op te bergen, blijft de woonkamer papier- en chaosvrij.
  • Eerste verdieping - 5 slaapkamers en 3 badkamers: neem de trap naar de eerste verdieping en kom uit op de ruime overloop met volledig op maat gemaakte kastenwand. De eerste kamer die u tegenkomt is de master van ca. 20 m² met dressing van ca. 12 m² en ensuite badkamer van ca. 19 m² – voorzien van een ligbad, badkamermeubel met dubbele ingebouwde wastafel en toilet. Verder vindt u nog 4 ruime slaapkamers van ca. 17, 17, 15 en 15 m² op deze verdieping, en een gastentoilet. De andere 2 badkamers van zijn beiden voorzien van een douche en een wandmeubel met ingebouwde wastafel. Ook hier werden alle slaapkamers voorzien van een warme parketvloer en is het licht een zeer kenmerkende en terugkomende factor.
  • Zolder: de opvouwbare zoldertrap brengt u naar de zolder onder het zadeldak. U gebruikt deze als opbergruimte of werkt deze verder af zoals u wilt: berging, speel- of hobbykamer… Mogelijkheden genoeg!
  • Garage: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping, want daar wacht u nog een mooie verrassing. Er is een dubbele garage van 6 m diep op 6,2 m breed (ca. 37,2 m²). Daar passen dus naast de auto’s ook nog een paar fietsen en uw grasmachine in. Op de oprit is er plaats voor nog 5 auto’s.
  • Kelder: nog meer opbergruimte – het huis heeft nog een kelder van ca. 20 m².

Goed om te weten
Deze goed gelegen villa vormt een solide basis voor comfortabel wonen. In de loop der jaren zijn er verschillende renovaties uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, wat de woning een duurzame uitstraling geeft. De woning heeft een mooie EPC-score van 168 met label B, wat aantoont dat het energie-efficiënt is. In de aluminium raamprofielen staat overal dubbele beglazing en zowel de muren, de vloeren alsook het dak werden voorzien van isolatie. Verwarmen doet u met de centrale verwarming op stookolie met een ketel van 1988. En de elektrische installatie wordt conform en gekeurd opgeleverd. En last but not least: de woning is voorzien van een alarmsysteem met bewegingssensoren. Maakt u van dit huis in ’t groen een moderne en gezellige plek voor uw gezin? Kom snel kijken!

Mogelijkheid tot overname aandelenportefeuille van de vennootschap waarin het goed zich bevindt.
Vraag zeker achter de mogelijkheden tijdens uw persoonlijk bezoek!

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: A.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe woning is gunstig gelegen in een buurt met veel groen, tussen de centrumkernen van Brasschaat en Ekeren. Hof De Bist ligt op fietsafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor winkels, kappers, boetieks en horeca hoeft u ook niet ver te gaan want deze vindt u op de Kapelsesteenweg en in winkelcentrum Patio Donk. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. De bushaltes voor het openbaar vervoer naar stad Antwerpen liggen op 50 meter. En met de fiets staat u in amper 6 minuten aan het treinstation van Ekeren. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal – want u hoeft maar 5 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen. Een toplocatie!

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 925.000

Adres:

Bisschoppenhoflei 1A - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1987

Bewoonbare opp.:

406 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 5245

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

3

Garage:

2

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Dressing:

1

Toilet:

3

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

168 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woonparken

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Stookolie

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Alarm:

Ja

Bisschoppenhoflei 1A - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap