Gelijkvloers in Merksem - EST8

Te koop

Merksem

90 m²

€ 219.000

2 slaapkamers

Meer info

Superleuk, karaktervol en volledig gerenoveerd GLV appartement met 2 slaapkamers en aangename buitenruimte

Kwalitatief vernieuwd met charmante, karaktervolle elementen | Energiezuinig: EPC B | 90 m² woonoppervlakte | Ruime leefruimte met open keuken | 2 ruime slaapkamers – waarvan 1 met dressing | Aangename buitenruimte ca. 15 m² | Lage kosten | Aparte meters gas en elektriciteit | Nieuwe condensatieketel | Hoogrendementsglas | Dak vernieuwd | Elektriciteit conform | Asbestveilig | Rustig wonen vlakbij het centrum


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want op deze gelijkvloers vlakbij de stad Antwerpen trekt u zo in. Dit volledig gerenoveerd 2 slaapkamerappartement heeft troeven in overvloed! U krijgt een grote leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers – waarvan 1 met dressing en een moderne badkamer. Er werd gezorgd voor behoud van authentieke elementen die terugkomen doorheen de hele woonst. En ook buiten zit het snor, want hier geniet u van een heerlijk terras van 27 m² – zuidwest georiënteerd. Met een EPC B heeft u een energiezuinige woning, en dat voelt u in de portemonnee. Klinkt als muziek in de oren? Bel snel voor een afspraak!

Indeling van het appartement:

  • Leefruimte: als u binnenstapt, toveren de vintage patroontegels gegarandeerd een glimlach op uw gezicht. U weet: hier is het gezellig thuiskomen. De ruimte baadt in het licht door het groot raam aan de straatzijde – voorzien van een rolluik. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends.
  • Open keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken. Die is compleet uitgerust met inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, ingebouwde vaatwasser en koelkast. Bovendien vindt u hier ook de aansluiting voor uw wasmachine terug.
  • Terras van ca. 15 m²: bij mooi weer kunt u buiten, want het appartement heeft een terras achteraan over de volledige diepte. Er is plaats voor wat plantjes en een tafel. Lekker dicht bij de keuken, zo hebt u altijd een reden om buiten te eten. De buitenruimte is zuidwest georiënteerd – zo geniet u vanaf de middag tot in de avond van het zonnetje.
  • 2 slaapkamers: de slaapkamers liggen achteraan het appartement. In de grootste slaapkamer van 11 m² werd opnieuw gebruik gemaakt van een authentieke vloer. En in de tweede slaapkamer van ca. 6 m² geniet u van een rechtstreekse toegang tot het terras, alsook een aparte dressing.
  • Badkamer: met zo’n knappe badkamer stapt u ’s ochtends met plezier uit uw bed en in de douche. Ze is voorzien van een wandmeubel met ingebouwde wastafel, toilet, handdoekdroger en een ruime inloopdouche – prachtig afgewerkt met een keramische wandtegel.
Goed om te weten
Dit appartement werd volledig gerenoveerd in 2023 en is tiptop in orde. Met een EPC B scoort u goed op vlak van energiezuinigheid. In de degelijke PVC-ramen staat hoogrendementsglas. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. Verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas, met een individuele condensatieketel van Vaillant (2022). Zowel het hoofddak, als het plat dak achteraan werden 2 jaar geleden volledig vernieuwd en geïsoleerd. En ook de rechtergevel werd geïsoleerd met 100 PUR aan de buitenzijde. Ook de elektriciteit werd vernieuwd en conform gekeurd. De meters voor gas en elektriciteit zijn apart – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. Ook de gemeenschappelijke kosten liggen laag: amper €50 per maand. Daar zit in: uw privatief waterverbruik, de gemeenschappelijke verzekeringspolis en de elektriciteit van de gemeenschappelijke delen. De overschot wordt gespaard in het reservefonds.

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: C.

Alles in de buurt
Uw nieuwe thuis ligt in een rustige eenrichtingstraat in de wijk Kluizevelden in Merksem, vlakbij de Bredabaan. Voor winkels en bistro’s hoeft u maar 1 minuut te fietsen of te wandelen naar de Bredabaan. Er zijn bakkers, kappers, supermarkten, een bank en een broodjeszaak. Bovendien vindt u er verschillende bus- en tramhaltes die u op regelmatige tijdstippen naar ’t stad brengen. Met de auto gaat u de snelweg op aan de Noorderlaan of de Groenendaallaan. Gaat u graag joggen of wandelen? In het Runcvoortpark en het Park van Merksem vindt u rust en ontspanning – op 5 minuten fietsen of 20 minuutjes te voet. Ook het Fort van Merksem in de buurt heeft een voetbalterrein, basketbalveld, volleybalveld en loopparcours.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 219.000

Adres:

Van Roiestraat 32 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1930

Renovatiejaar:

2023

Bewoonbare opp.:

90 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 525

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Dressing:

1

EPC:

197 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Aardgas:

Ja

Van Roiestraat 32 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap