Villa in Brasschaat - EST8

Verkocht onder voorbehoud

Brasschaat

164 m²

€ 495.000

5 slaapkamers

Meer info

Deze woning werd net VERKOCHT onder voorbehoud. Heeft u interesse in dit pand? Bezorg ons dan uw gegevens dan contacteren we u indien de verkoop toch niet zou doorgaan.
Wenst u voortaan als eerste op de hoogte te zijn? Surf naar www.EST8.be en schrijf u in. Wij contacteren u over panden die voldoen aan uw zoekcriteria.
Plannen om uw eigendom te verkopen? Maak vrijblijvend een afspraak voor gratis advies of correcte waardebepaling via www.EST8.be - 03 344 88 88 of info@est8.be.
Tot binnenkort. Uw EST8 team.


Aangename villa op prachtig perceel van 640 m2 met 4 slaapkamers, ruime garage en grote zonnige tuin in een rustige, groene woonwijk in Brasschaat

Toplocatie in rustige en groene woonwijk De Kaart | Vrijstaande woning met charmante gevel | Loodglas | Veel lichtinval en open gevoel | Mogelijkheid tot uitbouw | Ruime leefruimte met houthaard | Aparte bureauruimte | 4 ruime slaapkamers | Bergzolder | Grote inpandige garage met oprit | Grote zonnige ZW-tuin | Perceel 640 m² en 16 m breed | Betonstructuur | Dak geïsoleerd | Condensatieketel aardgas 2015 | Rolluiken | Bushalte voor de deur | Prachtig pand


Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze vrijstaande woning in residentiële wijk De Kaart te Brassschaat met ruime leefruimte, mogelijkheid tot open keuken, bureau, 4 slaapkamers, bergzolder en inpandige garage. De grootste troef vindt u buiten: de grote, privatieve ZWtuin met zalig zonneterras. De woning is gebouwd met degelijke, duurzame materialen en wordt gekenmerkt door charmante elementen zoals de kerktegels in de inkomhal, het gekleurd loodglas en de massief houten trap. Met een beetje liefde tovert u deze woning om tot uw nieuwe thuis en maakt u haar klaar om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Thuis geniet u van de rust en natuur. En na een korte wandeling staat u al tussen de winkels, restaurants, banken, … Kom snel kijken!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal: u komt binnen op een prachtige donkere kerktegelvloer. De inkomhal verbeeldt helemaal wat u verder in het huis zal zien. De hal is ruim, rijkelijk en licht. Verder wordt de hal gekenmerkt door de massief houten trap en de vide die de verbinding maakt met de eerste verdieping. In de inkomhal vindt u bovendien ook het gastentoilet met handenwasser.
  • Woonkamer: we starten in het hart van het huis: de grote leefruimte met zicht op de achtertuin. Daar hebt u plaats voor een salon, een eetkamer en een paar grote kasten. Dankzij de grote ramen komt er veel licht naar binnen en hebt u een mooi uitzicht op het groen rondom de woning. De charmante ramen door het gekleurd loodglas en de terracottategels geven het interieur een warme uitstraling en zijn gekend om hun duurzaamheid. Tijdens de koude wintermaanden maakt de houthaard het warm en gezellig in huis.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken met ook hier weer zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u dus altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. De keuken zelf is aan vernieuwing toe. Een grote troef is de doorgang naar het overdekt terras.
  • Terras: aansluitend bevindt zich het deels overdekte terras met elektrische zonneluifel. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten – klaar om te barbecueën?
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: de grote tuin is een droom voor wie graag buiten vertoeft. Voor iedereen die groene vingers heeft, voor jonge speelvogels én voor de zonneklopper, want zon is hier de ganse dag in overvloed en plaats is er genoeg. U hebt geen directe inkijk van de buren en u kijkt zelf uit op de groene omgeving van de buurt.
  • Bureau: nog op de benedenverdieping, naast de keuken, is er een bureaukamer. Door uw computer en administratie daar op te bergen, blijft de woonkamer papier- en chaosvrij. Geen bureau nodig? U kunt de kamer ook inrichten als hobbykamer of speelkamer.
  • 4 slaapkamers: op de eerste verdieping vindt u 4 slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval dankzij de vele ramen en het open karakter van de woning.
  • Grote badkamer: wie een huis met redelijk wat slaapkamers zoekt, heeft wellicht ook een grote badkamer nodig. In deze badkamer heeft u voldoende ruimte voor een douche, ligbad, dubbele wastafel én toilet.
  • Bergzolder: waar bewaart u reiskoffers, mooie herinneringen en de kerstboom? In de bergzolder van het huis – bereikbaar via een luik met zoldertrap.
  • Garage: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping, want daar wacht u nog een mooie verrassing. Er is een ruime garage met plaats voor 1 auto, de fietsen van het hele gezin en uw grasmachine. Op de oprit is er plaats voor nog een wagen.
Goed om te weten
Ruime en vrijstaande woning met aangename leefruimte, bureau, 4 slaapkamers, grote badkamer, bergzolder, inpandige garage en zonnige tuin – degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan modernisering toe. Het dak van het huis is geïsoleerd met 6 cm MW en verwarmen doet u met een condensatieketel op gas van Vaillant (2015). Bovendien hebben alle ramen op de gelijkvloerse verdieping rolluiken. Deze zorgen voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. Verder is de woning voorzien van een kruipruimte wat handig is bij eventuele renovatiewerken, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Uw voordeel
Omdat de EPC-score in de E-categorie valt is het van belang dat u op de hoogte bent dat er een renovatieverplichting is. Binnen de vijf jaar vanaf de authentieke akte moet een nieuw EPC opgemaakt worden met een maximum EPC in de D-categorie (bij sloop gelden er bepaalde uitzonderingen). Om dit te promoten heeft de Vlaamse overheid de Mijn VerbouwLening in het leven geroepen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van energieprestatie. Verder zijn er ook verschillende soorten premies die u kunt aanvragen voor financiële steun:
- voor enerzijds investeringen in energieefficiëntie – zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler, condensatieketel…
- en anderszijds investeringen in woonkwaliteit – zoals elektriciteit, sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren…
De kers op de taart? U geniet een aanvullend verlaagd tarief van 1% (!) aan registratierechten onder voorwaarden – indien u gaat voor een ingrijpende energetische renovatie of sloop gevolgd door een heropbouw. Weet dat u bovendien mogelijks ook geniet van 6% btw in plaats van 21%. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Centraal gelegen nabij groen en winkels
Uw nieuwe thuis is gelegen in de gegeerde wijk Kaart op een boogscheut van centrum Brasschaat, in een mooie straat met bomen waar veel jonge gezinnen komen wonen. Volop in het groen, met parken en bossen in de buurt. Ideaal dus voor elke natuurliefhebber. Maar ook de shoppers komen hier aan hun trekken. Op wandel- en fietsafstand treft u buurtwinkels en op de Bredabaan vindt u alle soorten winkels, apothekers, restaurants en scholen. Ook aan supermarkten is er geen gebrek, de Albert Hein ligt op slechts 3 minuten rijden. Er zijn verschillende scholen in de buurt. Pendelt u met de auto naar het werk? De opritten naar de E19 die aansluiting geeft naar de A12 en de Antwerpse Ring liggen op slechts ca. 6 km van de woning. Ook met het openbaar vervoer geraak je vlot in de stad en de omliggende gemeenten, zeker met de bushalte voor de deur.

De voorbeeldfoto’s zijn louter bestemd voor illustratieve doeleinden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be. Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 495.000

Adres:

Rustoordlei 30 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Open

Bouwjaar:

1968

Bewoonbare opp.:

164 m²

Grondoppervlakte:

640 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1053

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Zolder:

1

EPC:

439 kWh/m²jaarepc label e

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Enkele

Raamprofiel:

Hout

Open haard:

1

Aardgas:

Ja

Rustoordlei 30 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap