Appartement in Brasschaat - EST8

Te koop

Brasschaat

153 m²

€ 669.000

3 slaapkamers

Meer info

Exclusief, royaal appartement van 153 m² in jong gebouw met wellness in het groene en rustige Berckendael

153 m² woonoppervlakte en 39 m² terras in totaliteit | Energiezuinig: bouwjaar 2013 | Eerste ingebruikname 2021 | Halfopen: veel lichtinval en open gevoel | Kwalitatief gebouwd | Onmiddellijk instapklaar | 4 (!) ruime zonneterrassen | Ondergronds garagecomplex: afgesloten garagebox 2 wagens | Vloerverwarming | Hoogrendementsglas |  Elektriciteit conform | Gezamenlijke spa | Uniek object | Prachtlocatie: rustig parkdomein Berckendael


Dit is een buitenkans voor wie exclusiviteit, ruimte en rust in het groen zoekt: een prachtig appartement met 4 (!) grote zonneterrassen, 3 slaapkamers en 2 badkamers in Berckendael vlakbij het centrum van Brasschaat. Deze droomwoning is afgewerkt met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen en oog voor detail: van de eiken parketvloer, ingemaakte kasten tot de veiligheidsdeur bij binnenkomst. Het exclusieve parkdomein waarin het eigendom zich bevindt steelt de show vanuit elke kamer. Denk daar nog een statige oprijlaan bij en u mag beginnen dromen. De kers op de taart? De luxe wellness met verwarmd zwembad, hammam, sauna, ontspanningsruimtes en fitness. Bel snel voor een rondleiding in dit uniek appartement!

Domein Berckendael
Uw nieuwe thuis is gelegen in het domein Berckendael – een groene, exclusieve toplocatie in de wijk Vriesdonk vlakbij het centrum van Brasschaat én aan de overzijde van het Peerdsbos. Niet alleen het appartement kan op heel wat oh’s en ah’s rekenen, maar ook het domein zelf beloont de moeite waard om te gaan ontdekken. Naast het prachtig aangelegde park met tuinen, vijvers en bossen kan u gaan ontspannen in de luxe wellness met verwarmd zwembad, hammam, sauna en fitness. Bovendien is er een polyvalente ontvangstruimte waar u als bewoner van gebruik mag maken voor bijvoorbeeld een verjaardag of een vergadering. Het domein van 17.000 m² is volledig omheind, voorzien van camerabewaking en heeft een centrale inkompoort met parking en laadpaal. Deze luxeappartementen bieden alle comfort voor een aangename en stijlvolle levensstijl.  

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met gastentoilet: het appartement ligt op de derde verdieping van het gebouw. U komt er met de trap of lift. Van het moment dat u binnenstapt via de solide veiligheidsdeur, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. Bij binnenkomst vindt u bovendien de deur naar het apart ruim gastentoilet met handenwasser, ook geschikt voor mindervaliden.
  • Leefruimte met open keuken: hét hart van de woning is zonder twijfel de grote, open woonruimte van ca. 55 m² met uitzicht op het groene parkdomein. Met raampartijen van beneden tot boven opengetrokken valt er veel natuurlijk licht binnen. Niet alleen goed voor uw gezondheid en uw humeur, ook voor uw portemonnee want u hoeft het licht niet snel aan te knippen. In de leefruimte is er plaats genoeg voor een grote tafel en een salon voor lekker luie avonden en weekends. Mooi weer? Dan maakt u uw leefruimte extra groot door het schuifraam naar het terras open te zetten. De maatkeuken is voorzien van een brede inductiekookplaat met afzuigkap, een oven, microgolfoven, ingebouwde vaatwasser, koelkast met diepvriesvak – allemaal kwaliteitstoestellen van het merk Miele. En aan de keuken bevindt zich het terras achteraan, gericht naar het westen. Hier geniet u dus tot in de late avond van het zonnetje.
  • Groot terras: de twee grote terrassen vooraan van samen ca. 30 m² (16 m² en 14 m²) zijn zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. U geniet van een zonnige oriëntering en kijkt uit op de groene omgeving van de buurt.
  • 3 ruime slaapkamers: het appartement heeft 3 ruime slaapkamers van ca. 13 m², 11 m² en 9 m². In alle kamers krijgt u de mogelijkheid voor ingemaakte kasten en in de nachthal werd reeds een volledig op maat gemaakte kastenwand voorzien.
  • 2 badkamers: geen ruzie meer over wie er eerst in de douche gaat, want dit appartement heeft 2 badkamers. De eerste vindt u ensuite aan de master – met een inloopdouche met regendouchekop, wandmeubel met dubbele ingebouwde wastafel, handige spiegelkast en wandradiator stapt u ’s ochtends met plezier uit bed. De tweede badkamer verbindt de 2 overige slaapkamers met elkaar. Deze is eveneens voorzien van een regendouche en een wandmeubel met ingebouwde wastafel. Verder krijgt u nog een apart toilet in de nachthal.
  • Berging met wasplaats: het appartement is voorzien van een handige berging met alle technieken en de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Dubbele garagebox in ondergrondse garagecomplex: bovendien vindt u de ruime garagebox met automatische poort in het ondergronds garagecomplex (-1). U heeft er plaats voor 2 wagens, fietsen en heel wat opbergruimte. U bereikt het verdiep -1 via de lift of de trap. Deze garagebox is verplicht bij aan te kopen voor €70.000. 
Goed om te weten
Wat u zeker zal opvallen in deze woning is dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en dat er degelijke, kostbare materialen zijn gebruikt. Denk aan het parket, de natuursteen, het badgesysteem en het maatwerk. In de aluminium ramen staat superisolerende HR-beglazing met een U-waarde van 1,85 en vliegenramen. Die houdt koude, warmte en omgevingsgeluid tegen. Het blijft binnen dan ook opvallend stil. Verwarmen doet u met vloerverwarming in de leefruimte en radiatoren met een gemeenschappelijke condensatieketel op aardgas. En het appartement is uitgerust met een ventilatiesysteem type D dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en vervuilde binnenlucht afvoert. De geïntegreerde warmtewisselaar haalt de warmte uit de afgevoerde binnenlucht en warmt daarmee de koudere verse buitenlucht op. Ideaal voor uw comfort, de luchtkwaliteit en om uw energieverbruik in balans te houden. Op vlak van energie-efficiëntie is deze woning dan ook toonaangevend en heeft het een epc-topscore van 63 (!) kWh/m². De elektriciteit van de woning heeft een conform keuringsattest tot 2048. De gemeenschappelijke kosten bedragen €800 per maand. Daar zit in: uw waterverbruik, uw verwarming, de blokpolis, de kosten van de syndici, de elektriciteit en onderhoud van de gemene delen en lift, de wellness, kosten van onderhoud van de tuin, en dat is inclusief uw bijdrage voor het reservefonds. Tot slot heeft het appartement videofonie – zo ziet u altijd wie er voor de deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: D.

Vlakbij het centrum van Brasschaat, nabij winkels, parken en scholen
Uw nieuwe thuis ligt in domein Berckendael – op een steenworp afstand van het charmante en bruisende centrum van Brasschaat. U vindt hier alles op wandelafstand: boetieks, horeca, buurtwinkels, bakkers, slagers en supermarkten. Ook het Park van Brasschaat ligt op wandelafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden, en kinderen leven zich uit in de speeltuin. In uw buurt zijn er bovendien onder andere nog clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. En ook het zwembad is vlakbij. Pendelt u met de auto naar het werk? De oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen ligt op 3 minuten rijden.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 669.000

Adres:

Bredabaan 40 - 2930 Brasschaat

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

2013

Renovatiejaar:

2021

Bewoonbare opp.:

153 m²

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuid

Verdieping:

3

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1905

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Garage:

2

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

63 kWh/m²jaarepc label a

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Sauna:

1

Zwembad:

1

Domotica:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Bredabaan 40 - 2930 Brasschaat

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap