Penthouse in Schoten - EST8

Te koop

Schoten

133 m²

€ 696.000

3 slaapkamers

Meer info

Prachtig en piekfijn afgewerkte penthouse (nieuwbouw) van 133 m² met heerlijk terras en panoramisch uitzicht over de Schotense Vaart

133 m² woonoppervlakte en 28 m² terras | Energiezuinig: nieuwbouw | Halfopen: veel lichtinval en open gevoel | Kwalitatief gebouwd | Onmiddellijk instapklaar | Ruim zonneterras met elektrische zonneluifel | Panoramisch uitzicht op Schotense vaart | Ondergronds garagecomplex: 2 autostaanplaatsen met laadpaal | Hoogrendementsglas | Op maat gemaakte raamdecoratie | Vloerverwarming | Warmtepomp | Zonnepanelen | Toplocatie vlakbij centrum Schoten – zeer gegeerde ligging

Welke levensgenieters worden de gelukkige eigenaars van deze woning? Dit nieuwbouwappartement is een pareltje van hedendaags comfort en duurzaamheid en steekt er met kop en schouders bovenuit qua afwerking, energiezuinigheid en materiaalkeuzes. Veel lichtinval door de grote ramen die uitkijken op de Schotense vaart, volledig geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers en voorziene bureauruimte, aparte wasberging en 2 autostaanplaatsen in het ondergronds garagecomplex. De allergrootste troef vindt u buiten: het heerlijk zonneterras met ingebouwde zonneluifel en een indrukwekkend panoramisch zicht rondom. Begint het te kriebelen? Kom thuis in Schoten.

Indeling van het appartement:

  • Inkomhal met gastentoilet: de penthouse ligt op de vierde, en hoogste verdieping van het gebouw. U komt er met de trap of lift. Van het moment dat u binnenstapt in het appartement via de solide veiligheidsdeur, ervaart u het licht en de ruimte van het interieur. De hal leidt naar alle kamers en het apart gastentoilet met handenwasser.
  • Leefruimte met panoramisch zicht: de prachtige leefruimte van ca. 42 m² mag op heel wat oh’s en ah’s rekenen. Er is plaats voor een gezellig salon om languit in neer te vlijen, een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin en aansluitend een volledig geïnstalleerde open keuken waar u elke dag de lekkerste maaltijden kan bereiden. De ruimte baadt in het licht door de kamerbrede en -hoge raampartijen die de binnenruimte met de buitenruimte verbinden. Én u heeft een prachtig zicht over de Schotense Vaart en de jachthaven. De ruimte werd afgewerkt met maatmeubilair, een ingebouwde wijnklimaatkast en op maat gemaakte raamdecoratie. Zoals voor het hele appartement geldt hier: kwalitatief gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige materialen.
  • Groot terras: het zonnige terras van ca. 28 m² is zonder twijfel een van de grootste troeven van dit appartement. Ruim genoeg voor een grote tafel om buiten te eten, een lounge-set en enkele ligzetels om te zonnebaden. U geniet van een prachtig zicht over de Schotense Vaart naar alle kanten en een zonnige oriëntering. Wordt het te warm? Dan zorgt de elektrische zonneluifel voor schaduw.
  • Keuken: vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de moderne keuken langs de volledige op maat gemaakte kastenwand. Die is compleet uitgerust met een brede inductiekookplaat, afzuigkap, combi bak-microgolfoven, ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvries – allemaal kwaliteitstoestellen van het merk Miele.
  • 2 ruime slaapkamers: het appartement heeft 2 ruime slaapkamers van ca. 18 m² en 10 m². De grootste slaapkamer is voorzien van op maat gemaakte dressingkasten. En ook de tweede slaapkamer kreeg een volledige kastenwand, waarin een bed verwerkt werd. Ideaal als logeerkamer of hobbykamer dus! In beide kamers werd verduisterende raamdecoratie voorzien.
  • Bureau: de derde kamer of bureau werd stijlvol ingericht met een op maat gemaakt werkblad en voldoende kastruimte. U kunt ze gemakkelijk een andere bestemming geven. Alle kamers zijn voorzien van een keramische parket – tijdloos, stijlvol en onderhoudsvriendelijk.
  • Badkamer: met zo’n knappe badkamer stapt u ’s ochtends met plezier uit uw bed. De badkamer heeft een ligbad, een inloopdouche met regendouchekop, een wandmeubel met dubbele ingebouwde wastafel en een handige spiegelkast. De muren bij het bad en douche zijn volledig betegeld, er hangen spots en alles is netjes afgewerkt.
  • Berging met wasplaats: in het appartement krijgt u ook nog een handige berging met alle technieken en de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • 2 autostaanplaatsen in ondergrondse garagecomplex: het appartement is voorzien van 2 autostaanplaatsen met laadpaal in het ondergronds garagecomplex (-1).
  • Kelder: nog meer opbergruimte – er is ook een privatieve kelderberging. U bereikt het verdiep -1 via de lift of de trap.
Goed om te weten
Deze prachtige penthouse is een BEN-woning (bijna-energieneutrale woning) waardoor uw energieverbruik laag ligt en u dus fors bespaart op uw energiefactuur. Verwarmen gebeurt milieuvriendelijk met vloerverwarming via een warmtepomp. En het appartement is uitgerust met een ventilatiesysteem type D dat volledig geautomatiseerd verse buitenlucht aanvoert en vervuilde binnenlucht afvoert. De geïntegreerde warmtewisselaar haalt de warmte uit de afgevoerde binnenlucht en warmt daarmee de koudere verse buitenlucht op. Ideaal voor uw comfort, de luchtkwaliteit en om uw energieverbruik in balans te houden. In de zwarte aluminium ramen zit hoogrendementsglas en werden voorzien van op maat gemaakte raamdecoratie en vliegenramen. Bovendien werden quasi overal ingebouwde, zuinige ledspots voorzien. De elektriciteit van de woning heeft een conform keuringsattest én de 9 zonnepanelen op het dak zorgen voor een mooie besparing in uw portemonnee. De meters elektriciteit, gas en water zijn apart – zo betaalt u alleen wat u verbruikt. En last but not least: er is een videofoon. Zo checkt u direct wie er voor uw deur staat.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Rustig wonen aan de Schotense vaart
U geniet van een exclusieve locatie aan de Schotense vaart, en toch overal vlakbij. Als u op uw fiets springt, bent u zo in het centrum van Schoten. U woont dus vlakbij winkels, horeca, scholen én op een steenworp afstand vindt u ‘Den Trol’ – tot ver buiten Schoten gekend voor zijn befaamde spaghetti’s. Met de auto rijdt u in enkele minuten naar de Delhaize, Colruyt, Lidl of Aldi. En ook de Antwerpse Ring, E19 en A12 zijn vlot bereikbaar. Even uitwaaien of van de zon genieten? Trek dan naar het park van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide. Kortom: een fijne buurt met alles binnen handbereik.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 696.000

Adres:

Zaatstraat 30 - 2900 Schoten

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

2023

Bewoonbare opp.:

133 m²

Terras:

Ja

Verdieping:

4

Beschikbaarheid:

Bij akte

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

1

Toilet:

1

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

Ja

Verkavelingsvergunning:

Ja

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Hyper-geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Aluminium

Zonnepanelen:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Zaatstraat 30 - 2900 Schoten

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap