Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Te koop

Ekeren (Antwerpen)

171 m²

€ 375.000

3 slaapkamers

Meer info

Ruime, met zorg onderhouden en energiezuinige bel-étage met zonnige, gezellige tuin in rustige straat vlakbij natuurgebied Oude Landen

Top gelegen: rustig wonen vlakbij centrum Ekeren | Groene rustige omgeving | 171 m² woonoppervlakte | Perceel 192 m² groot en 6 m breed | 3 slaapkamers | Wasplaats | Oprit 2 auto’s en ruime, inpandige garage | Zonnige tuin en terras | Energiezuinig: EPC B | Dak vernieuwd | Nieuwe ramen: hoogrendementsglas | Elektrische rolluiken | Jonge condensatieketel | Alarmsysteem | Videofonie | Zeer gegeerde ligging


Welkom in de zeer gegeerde wijk om de hoek van natuurgebied Oude Landen en vlakbij het centrum van Ekeren. Hier wacht een ruime bel-étage met een prachtige leefruimte, 3 slaapkamers, aparte wasberging en ruime inpandige garage op zijn nieuwe eigenaars. De gevel is 6 meter breed en door de vele raampartijen krijgt u een prachtige lichtinval de hele dag door. Voelt u het kriebelen? Dan hoeft u maar de hoek om te wandelen en u staat in het natuurgebied Oude Landen voor een loopje of wandeling. Neem uw agenda erbij en bel ons snel voor een afspraak!

Indeling van de woning:

  • Inkomhal met trap: kom binnen in uw nieuwe huis en trek gerust uw schoenen uit, want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellige stek.
  • Lichte leefruimte: op naar de eerste verdieping. Daar wacht u een mooie verrassing: een mooie, open ruimte van ca. 42 m², van straat- tot tuinkant, waar u geniet van veel lichtinval door de grote raampartijen. Er is plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin. Op kille herfst- en winterdagen zorgt de houtkachel voor sfeer en gezelligheid. Denk er een kop warme chocomelk bij en u wilt er niet meer weg!
  • Keuken: de keuken zit nu nog wat verstopt achter een muur, maar door de doorgang open te maken en er een eiland in te installeren hebt u veel meer profijt van de beschikbare ruimte (6 m²).  
  • Tuin met terras en tuinhuis: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit groen het paradijs. Het grote terras ligt er al, het grastapijt ook. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen netjes op in het grote tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.
  • 3 slaapkamers: op de tweede verdieping liggen de slaapkamers van ca. 19, 13 en 6 m²  – waarvan de kleinste momenteel ingericht is als dressing. U kan deze makkelijk een andere bestemming geven zoals slaapkamer, bureauruimte of hobbykamer. Zet ‘s nachts gerust de ramen open, want de buurt is zo rustig dat het luidste geluid van de zingende vogels en ruisende bomen komt.
  • Badkamer: met een ligbad, douche, toilet, badkamermeubel met een dubbele ingebouwde wastafel en een verlichte spiegelkast heeft de badkamer alles om de dag fris te starten. Deze werd volledig betegeld en is dus makkelijk om schoon te maken.
  • Wasplaats: terug naar de benedenverdieping. Via de hal krijgt u toegang tot de wasplaats, met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. U hebt er alle ruimte die nodig is om de was te sorteren, te wassen en te drogen. Verder kunt u hier enkele handige schappen installeren om uw wasproducten op te bergen.
  • Ruime garage: via de oprit bereikt u de garage met automatische poort. U hebt er genoeg plaats voor een auto, de fietsen van heel het gezin en wat schappen. Op de oprit is er plaats voor nog 2 auto’s.

Goed om te weten
Deze gezellige en goed ingedeelde bel-étage is degelijk gebouwd met een betonvloeren constructie. U krijgt dus al een goede basis, en toch biedt de woning nog veel mogelijkheden. Alle ramen werden in 2019 vervangen en zijn van PVC met hoogrendementsglas, met op het gelijkvloers inbraakwerend glas. Bovendien zijn ze allemaal voorzien van vliegenramen en elektrische rolluiken – bedienbaar via een applicatie op de smartphone. Die zorgen voor een perfecte verduistering, akoestische isolatie en privacy. De centrale verwarming is efficiënt dankzij de condensatie van Vaillant op gas (2011). En het dak kan tegen een stootje: in 2016 werd het volledig vernieuwd en geïsoleerd met 10,4 cm PIR. Last but not least: er is een inbraakalarm alsook videofonie – zo ziet u altijd wie er voor uw deur staat. Verder is de woning voorzien van een kruipruimte wat handig is bij eventuele renovatiewerken, bijvoorbeeld bij het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen.

Overstromingsrapport: P-score: A; G-score: A.

Toplocatie: om de hoek van natuurgebied Oude Landen en centrum Ekeren
Een absolute troef van deze woning is de locatie. Wat vindt u zoal in de buurt? Het centrum van Ekeren ligt op amper 1 km van de woning. U woont dus vlakbij winkels, horeca en scholen. U bent in een vingerknip bij omliggende gemeenten Kapellen, Hoevenen en Mariaburg. Het wordt nog beter: op minder dan een minuut wandelen zit u in het natuurgebied De Oude Landen – één van de mooiste stedelijke natuurgebieden van Vlaanderen. Bekend voor zijn grote bloemenpracht, zoals de wilde orchideeën die de graslanden in de lente rozerood kleuren, maar ook voor zijn rietvogels, de nachtegalen, de vele vlinders en de Schotse gallowayrunderen die van juli tot december grazend een handje helpen bij het beheer. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal. Met de wagen zit u direct bij het oprittencomplex richting de A12, E19 of de Ring. Inden u het openvaar vervoer prefereert vindt u op 3 minuten wandelen een tramhalte of bushalte.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 375.000

Adres:

Pachthoevelaan 38 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Gesloten

Bouwjaar:

1969

Bewoonbare opp.:

171 m²

Grondoppervlakte:

192 m²

Tuin:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Noordwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 1140

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

1

Berging:

1

Toilet:

2

Wasplaats:

1

EPC:

187 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Alarm:

Ja

Domotica:

Ja

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Pachthoevelaan 38 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap