Huis in Merksem - EST8

Te koop

Merksem

146 m²

€ 435.000

3 slaapkamers

Meer info

Volledig vernieuwd woning met polyvalente ruime, 3 slaapkamers, 2 garages en aangename, zonnige tuin op een gegeerde locatie in Merksem.

Prachtige totaalrenovatie – kwalitatief vernieuwd | Handelspand | Vloerisolatie | Hoogrendementsglas | Halfopen bebouwing | 3 ruime slaapkamers | Nieuwe leidingen | Nieuwe radiatoren en condenserende ketel | Zonnige tuin en terras | 2 garageboxen | Kelder | Zonneboiler | Elektrische keuring conform tot 2048 | Onmiddellijk instapklaar


Bewaar uw renovatiebudget gerust voor de leukere dingen, want in dit huis in Merksem trekt u zo in. Deze halfopen bebouwing heeft troeven in overvloed! De ruimte bijvoorbeeld: krijg een grote, lichtrijke leefruimte, 3 slaapkamers, een badkamer, een handelsruimte en 2 garages. Ook buiten zit het snor, want bij mooi weer heeft u een zalig terras en een leuke tuin om in te chillen. Het huis is gerenoveerd met heel degelijke materialen en alles is goed onderhouden. Opgelet: een pand zoals dit is erg gegeerd. Wees er dus snel bij!

Indeling van de woning:

  • Hal: Gezellig huiselijk, lekker praktisch en spic en span. Dat gevoel krijgt u als u in deze woning binnenkomt. Via de hal krijgt u toegang tot de lichte leefruimte.
  • Lichte leefruimte: welkom in de Vuurkruisenlaan 30 in Merksem. U stapt binnen in de huiselijke leefruimte met een prachtige parketvloer. Dankzij de raampartijen komt er veel licht naar binnen en de hoge plafonds zorgen voor een ruimtelijk gevoel. De leefruimte maakt plaats voor een knus salon om languit in neer te vlijen en een grote eettafel voor qualitytime met uw gezin.
  • Keuken: naast de woonkamer ligt de landelijke keuken, 5 jaar geleden vernieuwd. U hebt er alles wat u nodig heeft om elke dag de lekkerste maaltijden op tafel te toveren. Ze is compleet uitgerust met een gasvuur, afzuigkap, oven, ingebouwde vaatwasser en koelkast. Door het dakraam valt er in de keuken veel natuurlijk licht binnen en als dat niet voldoende is tijdens de donkerdere winteravonden verlicht u met ingebouwde ledspots.
  • Terras en tuin: voor deze tuin hebt u geen groene vingers nodig. Alleen tuingereedschap, en wat leuke tuinmeubels om daarna op uw terras uit te blazen met een cocktail of frisse pint. De tuin is zuidoostelijk georiënteerd en biedt veel privacy – vanaf de vroege lente is het er zalig om te zitten. Klaar met enkele klusjes in de tuin? Berg uw tuingereedschap dan handig op in de garage met verlichting, waterkraantje en stopcontacten.
  • Berging/wasplaats: naast de keuken is er nog een handige berging waar u plaats heeft voor een diepvries en om uw voorraad op te bergen. U vindt er bovendien ook de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast. Ook is er op het gelijkvloers nog een apart gastentoilet. 
  • 3 slaapkamers: de woning heeft 3 slaapkamers met ook hier weer maximale lichtinval door de vele ramen. Deze ruimtes zijn voorzien van een mooie plankenvloer en netjes afgewerkt.  
  • Badkamer: niet alleen de keuken, maar ook de badkamer werd volledig gerenoveerd ongeveer 5 jaar geleden. Er is een inloop regendouche waar u gemakkelijk met 2 in kunt, een toilet, een lavabomeubel met wastafel en een spiegel om uw haar in de juiste plooi te krijgen. Ook in de badkamer werd voor de landelijke stijl gekozen, is volledig betegeld en piekfijn afgewerkt. U blijft ’s ochtends met plezier wat langer in de badkamer staan.
  • Kelder: het huis heeft een kelder waar u alles stockeert wat u niet vaak nodig heeft.
  • Garageboxen: aansluitend aan de tuin heeft u toegang tot de dubbele garagebox. Deze is voorzien van een waterkraan, stopcontacten en verlichting.

Commerciële ruimte met toilet
  • De eerste troef is het handelsgedeelte aan de straatkant, geknipt voor een winkel, showroom, kantoor, schoonheidssalon, nagelstudio, massagesalon of andere bestemmingen. Vroeger was in deze ruimte een bakkerij en nu doet het dienst als showroom. De ruimte bestaat uit een open ruimte en een toilet. De ruimte is netjes wit geschilderd, heeft een makkelijk te onderhouden vloer en is rijk aan daglicht. Tot slot is de showroom voorzien van een mini-keuken. 

Goed om te weten
Deze woning werd volledig inhoudelijk gerenoveerd in 2019. Zo zijn alle leidingen, radiators, koepels, bezetting , etc. vernieuwd. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas met een condensatieketel van 2019. Qua isolatie zit u ook goed. De vloeren en de muren zijn ook geïsoleerd. Het huis heeft voornamelijk aluminium ramen met hoogrendementsglas u-waarde: 1,1 W/(m²K). De elektrische keuring is conform tot en met 2048 en de woning is asbestveilig. last but not least: is er een zonneboiler zodat u een groot deel van het jaar “gratis” warm water heeft en er is videofonie aanwezig – bedienbaar via de smartphone.

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: C.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Deze woning ligt vlakbij het Bouckenborghpark en speeltuin Wijngaardberg. Op 5 minuten wandelen bent u op de Bredabaan waar u verschillende diensten, winkels, sportcentrums en horeca kan terugvinden. Ook zijn er verschillende scholen vlakbij zoals Villa Cresco en GVLS Groenendaal lagere school. Met de auto zit u 1 km van de oprit van de E19. En op de Bredabaan neemt u tram 2 of 3 richting Antwerpen. Ook bussen rijden in de nabije buurt. De woning is dus rustig en groen gelegen en toch overal dichtbij.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 435.000

Adres:

Vuurkruisenlaan 30 - 2170 Merksem

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1958

Renovatiejaar:

2019

Bewoonbare opp.:

146 m²

Grondoppervlakte:

177 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidoost

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2114

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Garage:

2

Kelder:

1

Berging:

1

Toilet:

3

Wasplaats:

1

EPC:

338 kWh/m²jaarepc label d

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Verkavelingsvergunning:

Neen

Dagvaarding en herstelvordering:

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

In aanvraag

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Plat dak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

PVC

Videofoon:

Ja

Aardgas:

Ja

Vuurkruisenlaan 30 - 2170 Merksem

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap