Huis in Ekeren (Antwerpen) - EST8

Te koop

Ekeren (Antwerpen)

315 m²

€ 647.000

5 slaapkamers

Meer info

Verrassend ruime, lichte en energiezuinige woning (EPC B!) met aparte praktijkruimte op een prachtig perceel van 1.473 m²

Toplocatie: rustige straat nabij centrum Ekeren | Perceel 1.473 m² - 18 m straatbreedte | 315 m² woonoppervlakte | Energiezuinig: EPC 185 | Lichte, grote leefruimte | Zonnige tuin en terras | Zuidwest oriëntering | 5 ruime slaapkamers | 2 badkamers | Zolder met mogelijkheden | 2 garages | Praktijkruimte met aparte inkom | Vloerverwarming | Goed geïsoleerd | Open gevoel | Recente vernieuwingen | Asbestveilig | Alarmsysteem | Videofonie


Kijkt u uit naar een ruime woning met meerdere mogelijkheden? Zoekt u een huis met plaats voor uw kantoor of praktijk? Deze dokterswoning bevindt zich op een perceel van 1.473 m² met een straatbreedte van 18 m – ingedeeld in woongedeelte van 266 m² en een praktijkruimte van 49 m², beiden met een aparte ingang. De woning werd kwalitatief gebouwd met degelijke materialen en oog voor detail. De toplocatie? In een rustige straat, in een residentiële, groene omgeving en toch vlakbij centrum Ekeren. Kom snel kijken!

Indeling van de woning – Oorderseweg 61:

  • Inkomhal: waar u ook staat in deze woning, 3 elementen komen altijd terug: ruimte, licht en zicht op groen. In de inkomhal leidt de trap u naar de eerste verdieping, vindt u de deur naar het gastentoilet en is er genoeg plaats voor een vestiaire.
  • Lichtrijke leefruimte met zicht op de tuin: in de leefruimte wacht u een eerste mooie verrassing: een geweldige ruimte van ca. 41 m² - in functie van het zicht naar de heerlijke, prachtig aangelegde zuidtuin. Overal zijn er grote raampartijen die de binnen- en buitenruimte met elkaar verbinden. In de woonkamer is er plaats genoeg voor een groot salon en ruime eettafel. Op kille herfst- en winterdagen verzamelt iedereen gegarandeerd aan de haard.
  • Keuken: de woonkamer komt uit op de keuken met onderhoudsvriendelijke tegelvloer en -wanden. Ze is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, stoomoven, dubbele spoelbak en veel kastruimte. Snel ontbijten doet u in de eethoek in de keuken. Naast de keuken is er nog een handige berging met aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast.
  • Zonnige en grote tuin rondom de woning: bent u een buitenmens? Aan deze woning ligt een groot terras met daarachter een klein zuiders paradijs. De tuin werd volledig aangelegd met veel bloemen, bomen en struiken die in elk seizoen voor een prachtig plaatje zorgen. Het prachtige perceel, georiënteerd op het zonnige zuidwesten, is volledig omheind en u geniet er van veel privacy. En achter uw stukje groen is er gewoon … nog wat meer groen van het Hagelkruispark. Als het tuinseizoen erop zit, bergt u uw tuinmeubelen netjes op in het tuinhuis tot de eerste lentezon weer tevoorschijn komt.
  • Eerste verdieping – 5 slaapkamers, 2 badkamers en leuk zonneterras: plaats genoeg in deze woning, want op de eerste verdieping vindt u de slaapkamers van ca. 20, 15, 13 en 8 m² waarvan 2 verbonden door een heerlijk zonneterras van ca. 17m². Verder is er nog een bureauruimte met vaste trap naar de zolderverdieping van ca. 13 m². In de nachthal en alle kamers ligt er op deze verdieping een parketvloer. De masterbedroom heeft een ensuite badkamer met ligbad, douche, wandmeubel met dubbele wastafel en toilet. De tweede badkamer op deze verdieping is eveneens voorzien van een ligbad met mogelijkheid om te douchen en toilet, verder krijgt u hier een wandmeubel met enkele wastafel.
  • Zolderverdieping met mogelijkheden: wanneer u de vaste trap neemt naar de zolderverdieping wacht u nog een mooie verrassing. Een deel van de zolder werd reeds afgewerkt en kreeg veluxramen die veel licht binnenlaten. Hobbykamer, man cave of logeerkamer? Het kan hier allemaal. Het andere gedeelte van de zolder wordt momenteel gebruikt als opbergruimte, maar niets houdt u tegen om ook dit gedeelte af te werken.
  • 2 garages en oprit: we duiken opnieuw naar de benedenverdieping. De woning is voorzien van 2 aparte garages – een bij nummer 59 van ca. 16 m² en de andere bij nummer 61 van ca. 20 m². Plaats genoeg dus voor 2 wagens en de fietsen van het hele gezin. De grootste is bovendien voorzien van een achterdeur naar de tuin en heeft een handige uitgietbak. Op de oprit is er plaats voor nog 2 auto’s.
  • Kelder: de woning heeft een droge kelder die ideaal is om wijn of droge voeding in te bewaren. Verder is de woning voorzien van een kruipruimte wat handig is bij eventuele renovatiewerken.

Indeling van het huidige praktijkgedeelte van de woning – Oorderseweg 59:
  • Aparte inkom: via de aparte inkom heeft u toegang tot de praktijkruimte, de wachtruimte of het apart toilet met handenwasser.
  • Praktijkruimte: vanuit de hal of vanuit de leefruimte wandelt u de praktijkruimte van ca. 25 m² binnen. In deze lichtrijke plaats is meer dan 30 jaar een goed uitgeruste dokterspraktijk gevestigd met onder meer grote opbergkastenkasten, laden, bureau, werkbank.
  • Bergruimte – sas: een handige bergruimte aansluitend bij de praktijkruimte dient ook als directe verbinding met het woongedeelte.
Goed om te weten
Wat u zeker zal opvallen in deze woning is dat alles tot in de puntjes is afgewerkt en dat er degelijke, kostbare materialen zijn gebruikt. Denk aan het parket, de natuurstenen vloer en het maatwerk. En ook op vlak van energie-efficiëntie is deze woning toonaangevend met een EPC-topscore van 185 kWh/m² – label B. De daken zijn geïsoleerd met 10 cm en ook de muren en de vloeren werden onder handen genomen en kregen isolatie. De houten ramen zijn voorzien van hoogrendementsglas en verwarmen doet u met centrale verwarming op aardgas met een ketel van Viessmann uit 2014. U geniet van vloerverwarming op de gelijkvloerse en eerste verdieping. Bij het huis hoort een alarmsysteem en camerabewaking. Maakt u van dit huis in ’t groen een moderne en gezellige plek voor uw gezin? Kom snel kijken!

Overstromingsrapport: P-score: C; G-score: A.

Toplocatie: centrum Ekeren en vlak bij oprit A12 – E19 – Antwerpse Ring
Deze woning ligt op wandelafstand van het Hagelkruispark – beter nog: het park is uw achtertuin. In het openbaar park van 4,8 ha liggen er sportvelden en een sporthal, looppaden, een zwembad en kinderen leven zich uit in de speeltuin. Ook qua bereikbaarheid is deze woning ideaal gelegen. Op 5 minuten fietsen vindt u winkels zoals Carrefour, Lidl, Aldi en Delhaize. U woont op 500 meter van het kerkplein in het centrum van Ekeren, maar toch nabij groen en rustig. Ook verschillende scholen en buurtwinkels treft u vlakbij. De haltes van de bus en het station van de trein zijn op wandelafstand. En met de auto zit u direct op de Antwerpse Ring en de E313. 

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Algemeen

Prijs:

€ 647.000

Adres:

Oorderseweg 59/61 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Type bebouwing:

Halfopen

Bouwjaar:

1991

Bewoonbare opp.:

315 m²

Grondoppervlakte:

1473 m²

Tuin:

Ja

Terras:

Ja

Oriëntatie achtergevel:

Zuidwest

Beschikbaarheid:

Bij akte

Kadastraal inkomen:

€ 2327

Aantal slaapkamers:

5

Aantal badkamers:

2

Garage:

2

Kelder:

1

Bureau:

1

Berging:

2

Toilet:

4

Wasplaats:

1

Zolder:

1

EPC:

185 kWh/m²jaarepc label b

Bekijk EPC-document

Elektrische keuring:

Niet conform

Stedenbouwkundige informatie

Bestemming:

Woongebied

Bouwvergunning verkregen:

In aanvraag

Verkavelingsvergunning:

In aanvraag

Dagvaarding en herstelvordering:

In aanvraag

Voorkooprecht:

Neen

Overstromingsgevoeligheid:

Niet overstromingsgevoelig

Afgebakende oeverzone:

Niet van toepassing

Comfort

Verwarming:

Aardgas

Type dak:

Zadeldak

Keuken:

Geïnstalleerd

Beglazing:

Dubbele

Raamprofiel:

Hout

Alarm:

Ja

Videofoon:

Ja

Vloerverwarming:

Ja

Aardgas:

Ja

Oorderseweg 59/61 - 2180 Ekeren (Antwerpen)

Vraag gratis schatting aan

Jouw vastgoed aan de beste prijs verkopen?

Vraag je schatting aan

03 344 88 88 | info@est8.be

Copy link
Powered by Social Snap